Ekstraordinært tilbud til alle YS-medlemmer kommer 1. mai!

Det koster å dra til tannlegen. For mange koster det så mye at de dropper å dra dit,  noe som igjen fører til at neste besøk blir mye dyrere enn nødvendig. Men det finnes  heldigvis muligheter som kan gjøre tannlegebesøket ditt billigere. 

Dårlige tenner påvirker helsen din 

Du har over 700 forskjellige bakterier i munnen, og forskere har lenge sett  en sammenheng mellom dårlig tannhelse og en rekke alvorlige sykdommer som f.eks. hjerte- og karsykdommer, diabetes – og kreft. 

1 av 3 nordmenn sliter med after, som er sår i munnen, og dette kan være starten på flere sykdommer. Dårlig munnhelse er noe vi gjerne forbinder med eldre mennesker,  men dette gjelder også yngre generasjoner – ifølge en levekårsundersøkelse fra  Statistisk Sentralbyrå (SSB) slutter omtrent halvparten av oss å gå til tannlegen når vi  fyller 18 år. 

Tannhelseforsikring Extra gir deg mange fordeler: Du får råd til å gå til tannlegen og  du tar vare på tennene dine, samtidig som du reduserer risikoen for en  rekke alvorlig sykdommer. Det er rett og slett til å smile av!