Er innboet i hytta godt nok forsikret?

17. november | Kategori: Siste nyheter | Skrevet av

hytteEr du blant de mange som har for lav forsikringssum av innboet på hytta? Nå kan du få hytteinnboforsikring til svært gunstig medlemspris.

YS har forhandlet frem en hytteinnboforsikring fra Gjensidige til kun 450 kroner i året for medlemmer. Forsikringen dekker skader for inntil 500.000 kroner.

Engen_Linda_portrett-Vi ser mange eksempler på at folk av ulike årsaker har altfor lav innbosum til å få erstattet alt hvis innboet i hytta totalskades, sier produktsjef Linda Engen i Gjensidige.

Dersom det er mange år siden innbosummen ble satt, og det kanskje også er blitt gjort noen oppgraderinger på innboet, er det lurt å ta en sjekk på om summen fortsatt er høy nok.

Tilbudet er en kollektiv forsikring, og det betyr at både prisen og forsikringssummen er lik for alle medlemmene i YS. Forsikringen gir erstatning for alle skader på innbo som skyldes brann, vann, tyveri, naturskade, mus og gnagere. I tillegg dekker den uhellsskader, som for eksempel at noe velter og knuser. Egenandelen er 2000 kroner.

I tillegg til innboforsikringen må du ha en hytteforsikring som erstatter selve bygningen, dersom den skulle bli skadet.

 

Kontakt KYs kontaktperson i Gjensidige, Tone Grønvold; Tlf: 90 12 18 02, Epost: tone.gronvold@gjensidige.no

image003

 

Pin It

« »