Forbundsleder Svenkerud takker for seg

7. januar | Kategori: Siste nyheter | Skrevet av

 

Forbundsleder Knut Are Svenkerud takker for 15,5 år i Kriminalomsorgens Yrkesforbund. 

Godt nyttår!

Som kjent så gjennomfører KY landsmøte 18.- og 19. mars 2019. I den forbindelse så har jeg varslet valgkomiteen at jeg ikke stiller til gjenvalg som forbundsleder.

Jeg har alltid hatt som filosofi at undertøy og ledere bør skiftes med jevne mellomrom. Etter 15,5 år som forbundsleder har jeg bidratt med å bygge en organisasjon som nå er klar for videre utvikling. Til denne jobben trengs det nye tanker og visjoner.

Beslutningen om å ikke stille til gjenvalg var vanskelig. KY er en organisasjon som betyr mye for meg og det gjør vondt å ta det valget at noen andre skal ta over ens egen «baby». På en annen side vet jeg at KY har de dyktigste tillitsvalgte og jeg er derfor trygg på at organisasjonen vil være i de beste hender også fremover.
Som forbundsleder i KY har jeg fått lov til å være med på mye i disse drøye 15 årene, både på godt og ondt. Jeg har lært mye og fått erfaringer jeg ikke ville vært foruten. Alle gode ting har en ende, og for meg er tiden kommet nå. KY har, og vil alltid ha, en stor plass i mitt hjerte og det er viktig for meg at organisasjonen til enhver tid har en leder som kan jobbe for medlemmenes beste og bringe organisasjonen fremover.

Den 1. mai går jeg over i en stilling i kriminalomsorgen. Hvor og hva er ikke endelig bestemt enda.

Landsmøtet 2019 blir spennende, og jeg ønsker alle kandidater til verv lykke til med valget. Valgkomiteens innstilling vil være klar og offentlig om kort tid.

I tiden frem til landsmøtet vil jeg derfor innta en litt mer tilbaketrukket rolle i forbundet, slik at det ikke oppstår noen rollekonflikt. Forbundsleders oppgaver vil derfor i større grad bli fordelt på de øvrige i sekretariatet, mens en del saksbehandlingsoppgaver blir fordelt til forbundsleder.

Vervet skal fullføres, men jeg benytter allikevel anledningen til å takke for godt samarbeid, inspirasjon og læring!

Mvh

Knut Are

Pin It

« »