Julehilsen

God jul og alt godt for 2022

Julen 2021 står for døren. Dessverre er samfunnet tilbake til der vi var i fjor på denne tiden med høy smittefare og strenge restriksjoner. Dette skaper store utfordringer i kriminalomsorgen, der flere enheter sliter med mye smitte. Tusen takk for den innsatsen dere legger ned gjennom hele året og spesielt nå!

2021 har vært et utfordrende år med mye restriksjoner og begrensninger, i tillegg har KY familien kjent på et uerstattelig tap som selvfølgelig har preget mange av oss i hele høst. Personlig er jeg fortsatt sterkt preget, Frode Hermansen var både en kollega og en nær venn. Han er dypt savnet!

2022 kan bare bli bedre.

Vi har mange utfordringer foran oss både lønnsmessig og i forhold til arbeidsvilkår. Jeg er trygg på at vi er godt forberedt og at vi har en tydelig stemme i Kriminalomsorgen. Dessverre er det ikke alltid vi får de løsningene vi ønsker oss, men samtidig synes jeg at det blir litt bedre for hvert år. 

Det er gledelig at vi i 2021 endelig opplever å bli hørt i vår kamp for de ansattes mentale helse, og vi ser frem til at Kriminalomsorgen omsider skal få undersøkt hva denne jobben egentlig koster den enkelte ansatte.

Igjen, TUSEN TAKK for innsatsen deres. Dere utgjør en forskjell og har en svært viktig funksjon. La oss håpe at 2022 blir året der ansatte i Kriminalomsorgen får den anerkjennelsen (og belønningen) de fortjener.

Med ønske om en fredfylt jul og et opplevelsesrikt og givende nytt år.

GOD JUL!

Med vennlig hilsen
Tor Erik Larsen
Forbundsleder
Kriminalomsorgens Yrkesforbund