MELD DEG INN

 

INNMELDINGSSKJEMA

Det er viktig at du fyller ut så mye informasjon som mulig i skjemaet, slik at vi får rett informasjon i vårt medlemsregister.

Når du har sendt inn skjemaet, vil du snart motta en mail fra oss med medlemsnummer og annen informasjon. Velkommen som medlem 🙂

For informasjon om kontingent og medlemsfordeler se her

For vervepremier se her

Er 1. års aspirantEr 2. års aspirant

Det er viktig at dette fylles ut for å unngå å bli belastet dobbel kontingent.


Ved innsending av skjema samtykker jeg i at kontingent trekkes i lønn.

Vervepremie:

Flaxlodd

Gavekort

Bag (ved vervet to medlemmer)


Samtykker til KYs samarbeidspartnere

Les samtykkeskjema her

Vil du ha YS innbo kostnadsfri i 6 måneder?

Tilbudet har en verdi på minst 656 kroner, avhengig av hvor du bor.

Ja takk, som nytt medlem i Kriminalomsorgens Yrkesforbund vil jeg benytte meg av 6 måneders betalingsfri periode på YS innbo.

Innboforsikring fra Gjensidige er en av markedets beste og er spesialpriset for YS. Forsikringen trer i kraft innmeldingsdato og gjelder din folkeregistrerte adresse i Norge. Den forutsetter at du er over 18 år. Forsikringen dekker skader på inntil 2,5 millioner kroner og løper til du selv sier den opp, slik at du ikke risikerer å stå uten forsikring etter at friperioden er utløpt.1)

Dine samtykker

For at du skal få relevant informasjon fra Gjensidige om dine medlemsfordeler, trenger vi dine samtykker.

Ja, jeg samtykker til at Kriminalomsorgens Yrkesforbund kan overføre nødvendig informasjon 2) til Gjensidige 3) slik at de kan kontakte meg med råd og markedsføring tilpasset meg og min husstand 4) på:

E-post

SMS

Annen elektronisk markedsføring 5)

Telefon fra Gjensidige Forsikring

Jeg ønsker ikke å bli kontaktet, men vil at Gjensidige skal gi meg YS-pris når jeg tar kontakt.

For å få riktig pris når jeg henvender meg til Gjensidige, samtykker jeg til at Kriminalomsorgens Yrkesforbund kan overføre opplysninger om mitt navn og fødselsnummer til Gjensidigeselskapene. *

  1. Du får automatisk faktura fra Gjensidige etter at fristperioden er utløpt. Ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel opplysninger, meldinger og varsler, sendes til deg elektronisk, samt at Kriminalomsorgens Yrkesforbund gir Gjensidige de personopplysningene som er nødvendig for opprettelse av forsikringen.
  2. Med nødvendig informasjon menes medlemsnummer, innmeldingsdato, navn, fødselsnummer og eventuelt telefonnummer og/eller e-post i samsvar med dine samtykker.
  3. Med Gjensidige menes Gjensidige-selskapene som du kan oppnå fordeler hos: Gjensidige Forsikring ASA, Gjensidige Bank ASA, Gjensidige Pensjonsforsikring AS og Gjensidige Bolighandel AS.
  4. Dette innebærer at Gjensidige sørger for at du for eksempel unngår å få tilbud om å kjøpe produkter og tjenester du allerede har, ved at de sammenstiller, analyserer og bruker opplysninger om deg og ditt kundeforhold.
  5. Annonser i sosiale medier og på nettsteder som ikke er Gjensidiges. Dette innebærer at Kriminalomsorgens Yrkesforbund oversender din e-postadresse og telefonnummer.