Innmelding

Det er viktig at du fyller ut så mye informasjon som mulig i skjemaet, slik at vi får rett informasjon i vårt medlemsregister.

Når du har sendt inn skjemaet, vil du snart motta en mail fra oss med medlemsnummer og annen informasjon. Velkommen som medlem!

Nye medlemmer får halv pris på innboforsikring det første året se her

For informasjon om kontingent og medlemsfordeler her

Har du vervet en kollega?
Velg mellom flotte vervepremier: Flaxlodd, gavekort eller bag.
Ved verving av tre eller mer kan du velge den populære KY sekken!
Les mer her

Innmeldingsskjema

 • Det er viktig at dette fylles ut for å unngå å bli belastet dobbel kontingent.

  Ved innsending av skjema samtykker jeg i at kontingent trekkes i lønn.

 • Samtykke – YS app

  Jeg samtykker til at Kriminalomsorgens Yrkesforbund kan videreformidle medlemsnummer, navn, personnummer, adresse og mobilnummer slik at jeg kan laste ned YS-appen, og få tilgang til mitt digitale medlemskort. Opplysningene vil ikke benyttes til andre formål enn utstedelse og administrering av YS-appen.

 • Dine medlemsfordeler

  Som medlem i KY kan du benytte den av fordelene KY har med Gjensidige og Nordea Direct Bank. Mange sparer inn hele kontingenten. Gi dine samtykker her.

 • Gjensidige forsikring og pensjon

  For at jeg skal få rabatter hos Gjensidige-selskapene, samtykker jeg til at KY kan dele min nødvendige informasjon med dem. Gjensidige-selskapene inkluderer Gjensidige forsikring og Gjensidige Pensjonsforsikring. Jeg ønsker råd og markedsføring på:

 • Nordea Direct Bank

  For at jeg skal få medlemspriser hos Nordea Direct Bank, Samtykker jeg til at KY kan dele min nødvendige informasjon med dem. Jeg ønsker råd og markedsføring på:

 • Informasjon som overføres inkluderer medlemsnummer, innmeldingsdato, fødselsnummer, fornavn, etternavn, bostedsadresse, mobilnummer, samt eventuelt e-postadresse ved avgitt samtykke.

  Vi tar personvern på alvor og behandler dine personopplysninger på en trygg og forsvarlig måte.