Innmelding

Det er viktig at du fyller ut så mye informasjon som mulig i skjemaet, slik at vi får rett informasjon i vårt medlemsregister.

Når du har sendt inn skjemaet, vil du snart motta en mail fra oss med medlemsnummer og annen informasjon. Velkommen som medlem!

For informasjon om kontingent og medlemsfordeler se her

Innmeldingsskjema

 • Det er viktig at dette fylles ut for å unngå å bli belastet dobbel kontingent.

  Ved innsending av skjema samtykker jeg i at kontingent trekkes i lønn.

 • Samtykker til KYs samarbeidspartnere

  Les samtykkeskjema her

  Vil du ha YS innbo kostnadsfri i 6 måneder?

  Tilbudet har en verdi på minst 656 kroner, avhengig av hvor du bor.

 • Innboforsikring fra Gjensidige er en av markedets beste og er spesialpriset for YS. Forsikringen trer i kraft innmeldingsdato og gjelder din folkeregistrerte adresse i Norge. Den forutsetter at du er over 18 år. Forsikringen dekker skader på inntil 2,5 millioner kroner og løper til du selv sier den opp, slik at du ikke risikerer å stå uten forsikring etter at friperioden er utløpt.1)

  Dine samtykker

  For at du skal få relevant informasjon fra Gjensidige om dine medlemsfordeler, trenger vi dine samtykker.

 • Ja, jeg samtykker til at Kriminalomsorgens Yrkesforbund kan overføre nødvendig informasjon 2) til Gjensidige 3) slik at de kan kontakte meg med råd og markedsføring tilpasset meg og min husstand 4) på:

 • Jeg ønsker ikke å bli kontaktet, men vil at Gjensidige skal gi meg YS-pris når jeg tar kontakt.

  1. Du får automatisk faktura fra Gjensidige etter at fristperioden er utløpt. Ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel opplysninger, meldinger og varsler, sendes til deg elektronisk, samt at Kriminalomsorgens Yrkesforbund gir Gjensidige de personopplysningene som er nødvendig for opprettelse av forsikringen.
  2. Med nødvendig informasjon menes medlemsnummer, innmeldingsdato, navn, fødselsnummer og eventuelt telefonnummer og/eller e-post i samsvar med dine samtykker.
  3. Med Gjensidige menes Gjensidige-selskapene som du kan oppnå fordeler hos: Gjensidige Forsikring ASA, Gjensidige Bank ASA, Gjensidige Pensjonsforsikring AS og Gjensidige Bolighandel AS.
  4. Dette innebærer at Gjensidige sørger for at du for eksempel unngår å få tilbud om å kjøpe produkter og tjenester du allerede har, ved at de sammenstiller, analyserer og bruker opplysninger om deg og ditt kundeforhold.
  5. Annonser i sosiale medier og på nettsteder som ikke er Gjensidiges. Dette innebærer at Kriminalomsorgens Yrkesforbund oversender din e-postadresse og telefonnummer.