Medlemsfordeler som KY medlem

Som KY-medlem har du tilgang på mange medlemsfordeler, både KYs egne avtaler og avtaler for hele YS.
Rabattkoder er tilgjengelig for KYs medlemmer bak innlogging her

Som KY medlem får gode rabatter hos Proteinfabrikken, 30% på ordinære varer. Rabatten gjelder på Tech Nutrition, samt Proteinfabrikkens egne varer. Gå til proteinfabrikken.no

KY medlemmer får nå 20% rabatt på kjøp hos Fjellsport. Rabatten er gyldig ut året 2023 og gjelder alt unntatt GPS, klokker/kamera, sykler, Outlet og kampanjevarer. 
Fjellsport

Som medlem i Kriminalomsorgens Yrkesforbund får du 15 % på medlemskap. Ved innmelding får du kostnadsfri veiledning med personlig trener. Sterk helse og trening holder til på Hasle og Løren i Oslo.
På våre treningssentre møter du kompetente personlige trenere, instruktører og engasjerte servicemedarbeidere. Alle med samme mål og å hjelpe deg, uansett utgangspunkt. Alle våre sentre er tilknyttet klinikk med leger, spesialister, terapeuter og ernæringsfysiologer. Alt for å kunne gi deg som medlem og kunde riktig hjelp til riktig tid.

KY medlemmer får 10 % rabatt på Bruce Base medlemskap. Medlemmer kan legge hverandre til som venner, se hvem som trener hva, og invitere hverandre på treninger. Ved innmelding i januar får du 30 % på de 3 første månedene og deretter 10 % rabatt.

Ingen bindingstid, ingen innmeldingsavgift, 1 måneds oppsigelsestid og mulighet for pause.
Base medlemskap tilbyr ulike form for trening og aktiviteter ved 83 studioer i Oslo samt ved 25 studioer i Bergen.

Bruce er et treningsmedlemskap som gir deg friheten til å trene på over 500 unike sentre med ett medlemskap. Litt som Spotify, bare for trening. For en fast pris i måneden kan du få tilgang til alt i fra de mest eksklusive yogasentrene til de kuleste underground kampsportsentrene, i tillegg til den «vanlige» gymmen.

Halv pris på kino!

Medlemmer i Kinoklubben får 50 % rabatt på minst 10 utvalgte kinofilmer i året. Man kan melde seg inn når som helst på året, medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato og koster ordinært kr. 149,- per år. Som medlem i KY får du 25 % rabatt på medlemsavgiften, og betaler kun kr. 112,-,- per år. Dette gjelder både ved første innmelding og for alle fremtidige fornyelser.

I samarbeid med Advokatfirmaet Norman & CO ANS tilbyr vi en solid advokatavtale for bistand innenfor nesten alle privatrettslige områder, eksempel:

 • Familierett
 • Arverett
 • Kjøpsrett
 • Bistand mot forsikringsselskaper
 • Fast eiendom og bolig 
 • Kontrakter
 • Erstatningsrett og yrkesskade

Der mange lignende avtaler og forsikringer tilbyr dekning for noen få spesifikt angitte saksområder, er ordningen med KY utformet slik at alt i utgangspunktet er dekket. Vi ønsker ikke en situasjon hvor medlemmene regelmessig blir skuffet fordi problemstillingen faller utenfor ordningen. Det er verdt å merke seg at avtalen dekker mange rettsområder som ikke omfattes av en vanlig rettshjelpsforsikring.

I praksis er det svært få begrensninger i forhold til saker som ikke dekkes. Unntak gjelder for straffesaker og utlendingsrett. Ettersom det er saker av norsk privatrettslig karakter som dekkes, faller næringsvirksomhet og utenlandsk lovgivning utenfor ordningen. Saker av arbeidsrettslig karakter er inkludert i medlemskontingenten fra før, og dekkes således ikke av denne avtalen, men etter avtale med KY.

Inkludert i advokatavtalen er 5 timers advokatbistand. Bistanden gis helt uten egenandel. Mange saker løses innenfor denne tidsrammen, men dersom grensen nås vil medlemmet varsles pr. e-post. Medlemmet risikerer ingen uventet regning ved bruk av denne ordningen.

For mer tidkrevende saker tilbys medlemmet, om ønskelig, ytterligere bistand. I saker uten andre dekningsrettigheter gis 10 timer med rabatt. For slike saker betales ikke høyere sats enn offentlig salærsats (p.t. 1060 + mva) for disse 10 timene, deretter rabattert forbundspris. 

I saker hvor medlemmet kan søke tilleggsdekning hos forsikringsselskap betales egenandel til forsikringsselskap basert på selskapets vilkår og oppdragsavtalen med Norman & co. Slik dekning inneholder normalt et innledende startbeløp, deretter utgjøre typisk 500-600 pr time inklusive mva. 

Som KY medlems får du gratis forundersøkelse (verdi kr 500,- ), 3000,-  rabatt på synskorrigering/ synsoperasjon og 24 mnd rentefri delbetaling.

SNØ OSLO
Som KY medlem får du 20 % rabatt på dagspass og medlemskap. Les mer om SNØ Oslo her

Alarm fra Norges ledende alarmselskap
Verisure, tidligere Securitas Direct, er Norges ledende alarmleverandør med over 25 års erfaring. Hver dag sikrer de 240 000 norske husstander med innbrudds- og brannalarm bygget på det siste innen sikkerhetsteknologi. Med boligalarm fra Verisure kan du føle deg trygg på at deres døgnbemannede alarmstasjon alltid passer på, og sørger for korrekt aksjonering dersom noe skulle skje. Hele alarmsystemet styres enkelt via Verisure App på mobilen, uansett hvor du befinner deg.

*Tilbudet gjelder nyinstallasjon av Verisure anlegg.
Medlemstilbudet består av 2 røykvarslere, 1 sjokksensor og 1 kameradetektor, installert til kr. 990,- og til en månedspris på kr. 469,-

Som KY medlem får du mange medlemsfordeler gjennom YS fordel
Sjekk ut hva du kan spare ved å bruke YS fordelskalkulator her

Månedens fordel

Esso Mastercard konkurranse!  
Esso Mastercard gir deg mer kjøreglede! Med kortet i lomma får du nemlig drivstoffrabatt og andre fordeler skreddersydd for deg som er ute på veien, uansett hvor du er på vei i vårt langstrakte land! 
Bli med i konkurransen og vinn Esso-koppen og sitteunderlag!
Har du et godt tips til hva som gir deg kjøreglede? Du deltar her med ditt svar og du er med i trekningen av et sitteunderlag i ull fra Røros Tweed og Esso-koppen 2023. Vi trekker 3 vinnere 11. april. Vinnerne blir kontaktet i uke 15.
Ta kjøregleden tilbake med Esso Mastercard. Les mer om fordelene på essomastercard.no
Eff.rente 31,13 %, kr 15 000 o/12 md. Kostnad: kr 2 232, totalt kr 17 232.

Du kan spare mye på forsikringer

Som medlem i KY får du svært gode rabatter på forsikringer hos Gjensidige. Noe over 60 % av medlemmene benytter seg av. YS og KY forhandler på vegne av alle medlemmer, så du kan være trygg på at du alltid har en god forsikringsavtale. Her kan det være mye penger å spare.

Sjekk dine medlemsfordeler hos Gjensidige

Kontaktpersoner hos Gjensidige:
Tone Grønvold, tone.gronvold@gjensidige.no eller 90 12 18 02  

Kontaktperson hos Gjensidige forsikring for KY Region Nord:
Victoria Jakobsen, viktoria.jakobsen@gjensidige.no eller 90 64 19 61

Nordea

Nordea

YS har fremforhandlet noen av de aller beste rentene for deg

Med høstens mange rentehevinger og økonomisk uro er det mange som har blitt mer bevisste på eget forbruk, utgifter og selvfølgelig også renten på boliglånet. Den har YS hjulpet deg med.I denne tiden ønsker vi å sikre at du kjenner til at du har en av markedets aller laveste renter på boliglånet ditt. Du får også en ekstra god rente på sparekonto til 2,60 %. Vi håper dette kan bidra til en god økonomisk start på det nye året for deg som medlem. I tillegg til lav boliglånsrente får du mange fordeler ved å bruke Nordea som din bank:

 • Topp prioritet hos kundeservice
 • Medlemspris på billån med inntil 100 % finansiering
 • Et stort utvalg av spareprodukter – Nordea er Nordens største kapitalforvalter
 • Smarte digitale tjenester inkludert mobilbetaling med Apple Pay og Google Pay.

Priseksempel Boliglån Ung: Nom. rente 3,84% p.a., eff. rente 3,96% p.a., kr 2 000 000,00, – o/25 år. Samlet kredittbelæp- og kostnader kr 3 129 255,00.