Ta del i gruppeavtalen på Tannhelseforsikring i oktober!

Norsk tannhelseforsikring

For kun 118 kroner per måned kan du som KY-medlem forsikre tennene dine for inntil 30.000 kroner per år

Dette er en besparelse på over 50% i forhold til full pris.

Kampanjeperioden er begrenset til oktober måned, så sikre deg denne unike medlemsfordelen nå! Du kan også benytte anledningen til å kjøpe denne forsikringen til dine øvrige familiemedlemmer.

Ønsker du å lese mer om forsikringen, kan du gjøre det her

Hans-Erik Skjæggerud om YS Tannhelseforsikring

«Vi er glade for å kunne tilby en forbedret medlemsfordel innenfor tannhelse, nemlig YS Tannhelseforsikring som gruppeavtale!»

Hans-Erik Skjæggerud, leder i YS

Dette er en viktig forsikring, spesielt fordi vi i Norge fortsatt mangler velferdsordninger på dette feltet for de av oss over 18 år. De fleste vet at store tannbehandlingsbehov kan melde seg på kort varsel.

YS Tannhelseforsikring gir en god sikkerhet mot slike utgifter og vi i YS-ledelsen anbefaler deg å benytte deg av dette flotte tilbudet!

En av styrkene ved YS Tannhelseforsikring er kravet til at vi som for- sikringstakere må bruke tannleger som er medlemmer av Den norske tannlegeforening. De fleste tannleger er det, og det gir oss en sikkerhet for at tannlegen oppfyller kravene til obligatorisketterutdanning, og at de utfører behandlin- gene etter aksepterte standarder for tannlegepraksis.

I tillegg til at dette er et svært godt tilbud for alle medlemmene våre, representerer YS Tannhelseforsikring et forsterket verveargument.

Vi i YS er først ute med dette medlemsgodet, og vi håper at du og dine øvrige familiemedlemmer benytter muligheten til å sikre dere landets beste tannhelseforsikring!

YS Tannhelseforsikring – nå med utvidet dekning!

Viktig å vite om YS Tannhelseforsikring:
✦ Du kan beholde din faste tannlege
✦ Dekker inntil kr 30.000,- i årlig behandling
✦ Kreftdekning kr 30.000,- ved kreft i munnhulen*
✦ Alder 18-69 år
✦ Egenandel kr 750,- per skadetilfelle
✦ Forsikringen har 30 dager karenstid
✦ Det kan ikke gå mer enn 18 måneder mellom
rutineundersøkelser hos tannlegen
* Vilkår gjelder
Tannhelseforsikringen dekker:
✦ Fyllinger
✦ Kroner
✦ Broer
✦ Implantater
✦ Rotfylling
✦ Akutt behandling ved smerter
✦ Traume/uhell
✦ HELFO-egenandel – NYHET!
Se fullstendige vilkår her

En dag vil munnen din takke deg!

Tilstanden i munnen vår betyr mer enn du er klar over, både helsemessig og økonomisk. Ved å tegne Tannhelseforsikring nå, får du økonomisk forutsigbarhet for deg og din familie.

YS Tannhelseforsikring dekker dine uforutsette tannbehandlingsutgifter. Tannhelseforsikringen gir deg mange fordeler: Du får råd til å gå til tannlegen og du tar vare på tennene dine, samtidig som du reduserer risikoen for en rekke alvorlig sykdommer. Det er mye god helse i en frisk munn!